Foto Lars en Pascal eigenaren Kroeze & Maats en het dienstenaabod

Diensten

Het online promoten van uw onderneming, dat is waar we goed in zijn. Bekijk al onze diensten hier.

Logo Google Ads diensten Kroeze & Maats

SEA – Google Ads

Google Ads is het meest gebruikte online marketingplatform en dat heeft een goede reden. Via Google Ads kun je namelijk gemakkelijk mensen bereiken die al geïnteresseerd zijn in de door jouw bedrijf aangeboden producten/diensten. Deze mensen zullen dus sneller over gaan tot conversie. Benieuwd naar de mogelijkheden binnen Google Ads? Neem een kijkje op de SEA pagina.

SEO – Website Optimalisatie

Iedere website heeft een stabiele basis nodig. Zorg er daarom voor dat jouw website goed functioneert en dat de gebruiksvriendelijkheid hoog is. Een snelle website met relevante en goed ingerichte pagina’s kan een hoop betekenen voor jouw online vindbaarheid. Start daarom vandaag nog met het verbeteren van jouw SEO score. Je leest het op onze SEO pagina.

SEO diensten Kroeze & Maats
Diensten Kroeze & Maats social media beheer & advertising

Social media – Beheer & Advertising

Social media, je kunt er tegenwoordig niet meer omheen. Foto’s van gezellige netwerkborrels, een story over een uitgevoerde dienst of een advertentie van die nieuwe laptop op Instagram. Maar de social media van jouw bedrijf is een puinhoop? Start vandaag nog met social media beheer & advertising van Kroeze & Maats. Wij zorgen er niet alleen voor dat jij weer schitterende social media posts hebt, maar wij zorgen er ook voor dat jij jouw doelgroep bereikt.

Overige diensten

Naast het uitvoeren van SEA, SEO en Social Media beheer & advertising voeren wij ook nog een tal van andere diensten uit. Zo kunnen wij starten met jouw E-mail marketing via MailChimp, maken wij data analyses en data dashboards, adverteren wij via Marktplaats en kunnen wij je op weg helpen met jouw website. Je leest er meer over op de overige diensten pagina.

Foto diensten Kroeze & Maats Overige diensten

Iets voor jou?

Wil jij ook gebruik maken van het diensten aanbod van Kroeze & Maats? Dat kan! Neem eens contact met ons op en ontdek de mogelijkheden.
+31 6 21300294
info@kroeze-maats.nl
De Bukakkers 20
7811 KZ, Emmen

Foto Kroeze & Maats kennismaking