Foto Lars Maats en Pascal Kroeze

Diensten

Het online promoten van uw onderneming, dat is waar we goed in zijn.

Logo Google Ads

Google Ads

Google Ads is het meest gebruikte online marketingplatform en dat heeft een goede reden. Via Google Ads kun je namelijk gemakkelijk mensen bereiken die al geïnteresseerd zijn in de door jouw bedrijf aangeboden producten/diensten. Deze mensen zullen dus sneller over gaan tot conversie. Benieuwd naar de mogelijkheden binnen Google Ads? Neem een kijkje op de Google Ads pagina.

Facebook Ads

Facebook Ads biedt veel verschillende advertentie mogelijkheden. Zo kun je door middel van foto, video of tekst advertenties jouw huidige of juist een nieuwe doelgroep bereiken. Meer weten over de mogelijkheden binnen Facebook Ads? Kom alles te weten op de Facebook Ads pagina.

Logo Meta Facebook Ads
Logo LinkedIn overige ads

Overige Ads

Naast de twee meest gebruikte online marketingkanalen zijn er nog veel meer opties beschikbaar. Denk aan LinkedIn, TikTok, Pinterest, Marktplaats en e-mail marketing. Deze kanalen werken fantastisch voor specifieke producten of diensten. Bij het opstellen van de strategie kijken we of dit iets voor jouw bedrijf kan zijn. Benieuwd naar welke kanalen voor jou van toepassing kunnen zijn? Lees hier meer over op de overige Ads pagina.

Websites en SEO

Naast het promoten van jouw bedrijf via online marketing bieden wij ook de mogelijkheid om een nieuwe website te laten maken of om je huidige website te verbeteren. Ook bieden wij een helpende hand om de SEO (organische vindbaarheid) te verbeteren. Wij kunnen uiteraard niet alles zelf daarom hebben wij samenwerkingen met website en SEO specialisten die wij hiervoor in kunnen schakelen.

Pictogram SEO en websites

Iets voor jou?

Neem dan contact met ons op!
+31 6 21300294
info@kroeze-maats.nl
De Bukakkers 20
7811 KZ, Emmen

Foto Lars Maats en Pascal Kroeze