GazonGemak

Foto Lars Maats en Pascal Kroeze GazonGemak

GazonGemak

Voor GazonGemak hebben wij zowel SEO als SEA mogen uitvoeren. Dit heeft in korte tijd tot waanzinnig succes geleid.

Voor GazonGemak hebben wij zowel de SEO als SEA mogen uitvoeren. Dit heeft in korte tijd tot waanzinnig succes geleid. We vertellen je er dan ook graag meer over.

De Uitdaging

De mannen van GazonGemak kwamen met een mooie uitdaging bij ons. Namelijk het opzetten van een online strategie. Ze waren vrij recent gestart met hun onderneming en ze wilden graag een verbeterde zichtbaarheid in de regio. Ook wilden ze graag een aantal goede leads waar ze hun diensten uit konden voeren.

Onze Oplossing

Onze oplossing voor dit vraagstuk is dat we een online strategie hebben bedacht die zowel de SEO als SEA dekte. Zo hebben wij de website van GazonGemak voorzien van nieuwe teksten en hebben wij technische wijzigingen doorgevoerd waardoor de SEO score van de site ruimschoots werd verbeterd.

Daarnaast zijn we gestart met het adverteren via Google Ads om meer kwalitatieve leads te genereren. Zo hebben wij ingezet om de advertenties op relevante zoektermen te vertonen en dit leidde tot een groot aantal aanvragen. De mannen konden dus direct aan de slag!

Het Effect

Het effect van onze online diensten is dat GazonGemak binnen no time de rest van het jaar volgeboekt zijn, en dat met een relatief laag advertentie budget! De mannen zijn zelfs bezig met het opstarten van een nieuwe website en het uitbreiden van hun diensten aanbod om zo zelf door te groeien naar een grote speler in regio Noord Nederland. Een prachtige stap als je het ons vraagt!

Wil jij ook zo’n succesverhaal door een persoonlijke online strategie? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

+31 6 21300294
info@kroeze-maats.nl
De Bukakkers 20
7811 KZ, Emmen