Foto Lars Maats en Pascal Kroeze Growing Emmen

Growing Emmen

Growing Emmen was onze eerste klant, hieronder bespreken we wat we voor Growing Emmen hebben kunnen betekenen.

De Uitdaging

Voor Growing Emmen hebben wij verschillende uitdagingen mogen ondergaan. Zowel het vergroten van de naamsbekendheid als het laten toenemen van de ondernemers community waren onderdeel van de uitdaging. Daarnaast werd er ook gefocust op het verhuren van flexwerkplekken, kantoren en vergaderzalen.

Onze Oplossing

Onze oplossing is opgedeeld in verschillende punten, allereerst het vergroten van de naamsbekendheid. Dit hebben wij gedaan door middel van banner campagnes op regionalen websites en het draaien van Facebook advertenties. Hierdoor werd veel awareness gecreƫerd. De ondernemers community hebben wij laten toenemen door middel van het draaien van campagnes op platformen waarop de doelgroep aanwezig is, namelijk LinkedIn, Facebook en Google. De ruimte verhuur hebben wij gestimuleerd door middel van een video campagne op de meest gebruikte social media kanalen en daarnaast een Google campagne.

Het Effect

Het effect van de campagnes is dat de naamsbekendheid van Growing Emmen binnen de regio erg is vergroot. Bijna iedere lokale ondernemer heeft inmiddels wel van Growing Emmen gehoord. Het draaien van de campagnes betreft het vergroten van de ondernemers community heeft ondersteund dat de doelstelling van wekelijks 5 nieuwe leden is behaald. Daarnaast zijn het aantal verhuurde werkplekken flink toegenomen. Een mooi resultaat!

Wil jij jouw onderneming ook online promoten? Neem contact met ons op en bekijk wat we voor jou kunnen betekenen.
+31 6 21300294
info@kroeze-maats.nl
De Bukakkers 20
7811 KZ, Emmen