Kuiper Koekange

Foto Lars Maats en Pascal Kroeze 
Kuiper Koekange

Kuiper Koekange

Voor Kuiper Koekange hebben wij een tal van werkzaamheden uitgevoerd, waaronder Google Ads, Marktplaats Ads, Website optimalisatie en website invulling.

Voor Kuiper Koekange hebben wij een tal van werkzaamheden mogen uitvoeren. Zo hebben wij ons bezig gehouden met het optimaliseren van de website, het inrichten van Google Merchant Center en het inrichten van online advertentiekanalen. We vertellen je hier graag meer over.

De Uitdaging

De uitdaging voor Kuiper Koekange was van grote omvang. Zo liep de website tegen een groot aantal problemen aan en werden de online advertentiecampagnes op een incorrecte wijze uitgevoerd waardoor er verlies werd gemaakt. Voor ons was dan ook de uitdaging om de website weer goed te laten functioneren en de online advertentiestrategieën juist in te richten.

Onze Oplossing

Onze oplossing voor de pijnpunten van Kuiper Koekange zijn op te delen in verschillende onderdelen. Namelijk de website, Google Merchant Center en online advertentiekanalen.

Te beginnen met de website. Wij hebben ons beziggehouden met het optimaliseren van de SEO en het invullen en optimaliseren van product pagina’s. Bij de beginsituatie waren veel product pagina’s niet werkend en/of ingevuld. Wij hebben hier een flinke verbeterslag in weten te slaan. Later hebben wij deze producten gekoppeld aan Google Merchant Center en hebben wij producten met foutmeldingen verbeterd waardoor deze weer konden worden vertoond in de advertentiecampagnes.

Voor de online advertentiekanalen hebben wij een duidelijke strategie en nieuwe campagnes gemaakt. Zo hebben wij ingezet op PMC campagnes in combinatie met zoekcampagnes op Google Ads en daarnaast hebben wij Marktplaats Ads gedraaid. Dit resulteerde erin dat binnen no time een maandelijks verlies van €6.000,- werd omgezet naar een winst van €7.000,-. Een goeie start om de strategie op door te bouwen.

Het Effect

Het effect van onze werkzaamheden is niet alleen dat we een frisse herstart hebben weten te maken met daarin een gegronde strategie om op door te bouwen voor Kuiper Koekange, ook hebben we de website en de Google Merchant Center weer zo weten in te richten dat men weer een goed functionerende website te zien krijgt.

Wil jij net als Kuiper Koekange een frisse start met knallende resultaten? Neem dan eens contact met ons op en kom een kop koffie doen. Dan bespreken we met elkaar wat we voor jouw onderneming kunnen betekenen.

+31 6 21300294
info@kroeze-maats.nl
De Bukakkers 20
7811 KZ, Emmen