Online Marketing Emmen

Foto Lars Maats en Pascal Kroeze Online Marketing Emmen

Online Marketing Emmen

Samen de regio online op de kaart zetten.

Lokaal ondernemen

Samen de regio online op de kaart zetten en successen behalen, wat is er nou mooier dan dat? Daarom zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf zichtbaar is op het internet en op social media en dus niet langer wegvalt tussen de giganten uit de randstad. Dit doen wij door middel van online marketing. We houden niet van gladde praatjes maar van Drentse nuchterheid. Daarom stellen wij voor elk bedrijf een realistisch online marketing plan op om de weg naar succes te onderbouwen. Elke uitdaging heeft namelijk andere succesfactoren.

Onze werkwijze

Wij werken met een op maat gemaakt online marketing plan voor iedere uitdaging. Samen met jouw stellen we de doelstellingen op en kijken we welke doelgroep we willen bereiken en wat voor budget hiervoor nodig is. Hiermee wordt er gekeken op welke wijze de doelgroep bereikt zou moeten worden en via welke kanalen de doelgroep het beste bereikt kan worden. Hierna stellen wij alle technische zaken in en testen wij actief hoe de advertenties zo optimaal mogelijk kunnen presteren. Dit doen wij aan de hand van A/B testen. Vervolgens nemen wij je wekelijks kort mee in de resultaten van de campagnes en sturen wij je maandelijks een grote update met een begeleidend dashboard. Deze update lichten we je graag persoonlijk toe, we vinden het namelijk erg van belang dat alles duidelijk en begrijpelijk is. Tijdens dit gesprek geven wij aan wat er goed gaat en waar verbeterpunten liggen en denken wij actief mee in nieuwe kansen.

Kennismaken?

Wil jij jouw bedrijf ook online op de kaart zetten? Kom eens langs bij ons kantoor in Emmen, we bespreken dan samen de mogelijkheden voor jouw onderneming. Neem nu vrijblijvend contact met ons op, we helpen je graag verder!


+31 6 21300294
info@kroeze-maats.nl

Parallelweg 36
7822 GM, Emmen