Overige diensten Kroeze & Maats

Overige diensten

Onze kennis reikt verder. Bekijk ons overige diensten hier.

Naast het adverteren via Google of social media, het optimaliseren van jouw website en het beheren van jou social media kanalen kunnen en doen wij meer. Je leest alles over onze overige dienstenaanbod hieronder.

E-mail marketing

Wil jij jouw doelgroep bereiken door middel van e-mail marketing? Dan ben je bij Kroeze & Maats aan het juiste adres. E-mail marketing via bijvoorbeeld MailChimp is een ideale manier om een band te creƫren met jouw huidige maar ook potentiƫle of verloren klanten. Door ze maandelijks een nieuwsbrief te sturen met hierin updates over jouw bedrijf, kortingscodes en nieuwe producten blijf je top of mind bij de ontvanger en stimuleer jij deze een aankoop te doen bij jouw onderneming.

Data Analyse & Dashboards

Data kan tegenwoordig niet meer ontbreken in de online wereld. Het is erg belangrijk je data inzichtelijk te hebben wil je bijvoorbeeld nieuwe landingspagina’s maken, nieuwe advertenties gaan draaien of een nieuwe social media vormgeving gaan hanteren. Hiervoor maken wij data analyses en dashboards. Hiermee maken wij het voor jou zeer eenvoudig al jouw data inzichtelijk te krijgen en kun je hiermee jouw online strategie bepalen.

foto overige diensten Kroeze & Maats

Marktplaats Ads

Voor een groot aantal bedrijven die producten aan consumenten verkopen is het adverteren op marktplaats ook een kansrijke optie. Men is op zoek naar een goedkoop alternatief voor een duur product. Wanneer jij een lage prijs en goede kwaliteit hanteert is een consument sneller geneigd te kiezen voor een nieuw product waarop zij garantie hebben dan een tweedehands product. Wij zijn zeer ervaren met het adverteren op Marktplaats en daarom bent u ook hiervoor bij ons aan het juiste adres.

Websites

Wij kunnen u op weg helpen met het maken van een nieuwe website of het aanpassen van uw huidige website. Wij kunnen in dit proces een hele hoop zelf, maar wij hebben ook nauwe banden met verschillende webbouwers die uw website kunnen voorzien van de beste kwaliteit.

Foto overige diensten Kroeze & Maats

Vormgeving en fotografie

Een nieuw logo nodig of nieuwe bedrijfsfoto’s? Kroeze & Maats heeft een breed netwerk aan vormgevers en foto- en videografen. Door deze korte lijnen kunnen wij u helpen aan de geschikte persoon.

Heb jij je gewenste overige diensten niet gevonden?

Heb jij in onze overige diensten jouw gewenste dienst niet weten te vinden? Aarzel niet alsnog contact met ons op te nemen. Wie weet kunnen wij deze dienst alsnog uitvoeren of kan iemand in ons brede netwerk dat!

Iets voor jou?

Wil jij gebruik maken van het overige dienstenaanbod van Kroeze & Maats? Neem eens contact met ons op en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.
+31 6 21300294
info@kroeze-maats.nl
De Bukakkers 20
7811 KZ, Emmen

Foto Kroeze & Maats kennismaking