Qui Vita

Foto Lars Maats en Pascal Kroeze Qui Vita

Qui Vita

Voor Qui Vita mogen wij de social media kanalen voorzien van strakke content en genereren wij leads via Google Ads.

Voor Qui Vita mogen wij de social media kanalen beheren en zorgen wij voor opvalwaarde op Google. Fred is een van onze langstlopende projecten waar we van beide kanten nog altijd zeer positief zijn. We vertellen je hier dan ook graag meer over.

De Uitdaging

Fred kwam bij ons met het probleem dat hij bijna geen online leads binnenhaalde. Hij moest het nu voornamelijk hebben van mond tot mond reclame, maar hij wilde graag wat extra klanten, en dat het liefst via online kanalen, om een beetje bij de tijd te blijven. Een mooie uitdaging voor ons.

Onze Oplossing

Om voor Qui Vita (meer) online leads te genereren besloten wij om een duidelijke social media strategie te maken en hanteren. Denk hieraan aan vormgeving, de content en de groei. Als stukadoor is het van belang dat men een beeld krijgt van wat je kunt, daarom zijn we gestart met een Instagram pagina. Hierop plaatsen wij (net als op Facebook en LinkedIn) de mooiste creaties van Fred.

Naast de social media zijn wij gestart met het draaien van Google Ads campagnes. Dit zodat tijdens het uitvoeren van de SEO werkzaamheden de website op relevante zoektermen vindbaar was voor potentiƫle klanten. Voor een relatief laag advertentiebudget hebben we toch een mooi aantal kwalitatieve leads en mooie klussen weten binnen te slepen voor Qui Vita.

Het Effect

Het effect van onze inzet is niet alleen dat Qui Vita een mooie, professionele uitstraling heeft op social media, maar dat er ook nog leads uit voortkomen ook! Dat gecombineerd met de resultaten vanuit Google Ads zorgt voor een verruiming van het klantenprofiel en een tevreden Fred.

Wil jij ook je social media laten beheren of starten met online adverteren? Neem direct contact met ons op en laat je inspireren.

+31 6 21300294
info@kroeze-maats.nl
De Bukakkers 20
7811 KZ, Emmen