Foto Hand en kladblok Richard Broekhuijzen

Richard Broekhuijzen

Voor Richard hebben we bruidsfotografie en zakelijke fotografie mogen promoten via meerdere advertentie kanalen. Hieronder vertellen wij hier meer over.

De Uitdaging

De uitdaging voor Richard Broekhuijzen Fotografie was om zowel bruiloft fotografie als zakelijke portret foto’s te promoten. De voornaamste focus heeft gelegen op het promoten van de bruiloft fotografie, dit omdat Richard hier op dat moment de voorkeur aan gaf.

Onze Oplossing

Onze oplossing voor deze uitdagingen zijn opgesplitst. Allereerst onze oplossing voor het promoten van de bruiloft fotografie. Hiervoor hebben wij gekozen om promotie te maken op Instagram, Facebook en op Google. Men wie van plan was om te trouwen in de regio Emmen kregen een advertentie te zien met hierin de uitnodiging de onvergetelijke dag vast te leggen. De zakelijke fotografie hebben wij gepromoot op Google en LinkedIn.

Het Effect

Het effect van deze campagnes zijn een aantal goede leads geweest waardoor Richard verschillende onvergetelijke dagen heeft mogen vastleggen. Daarnaast heeft Richard schitterende portretten mogen schieten.

Wil jij jouw onderneming ook online promoten? Neem contact met ons op en bekijk wat we voor jou kunnen betekenen.
+31 6 21300294
info@kroeze-maats.nl
De Bukakkers 20
7811 KZ, Emmen