‘T Nije Hemelriek

Foto Lars Maats en Pascal Kroeze Restaurant 'T Nije Hemelriek

‘T Nije Hemelriek

Voor restaurant ‘T Nije Hemelriek hebben wij de website mogen optimaliseren en de socials mogen voorzien van kwalitatieve content.

Voor restaurant ‘T Nije Hemelriek hebben wij de website mogen voorzien van een strakke, vernieuwde vormgeving en kwalitatieve teksten. Daarnaast hebben wij de website technisch verbeterd waardoor de SEO score flink is gestegen. Ook houden wij de social media kanalen van het restaurant bij. Wij voorzien de kanalen meerdere keren per week van een passende post.

De Uitdaging

De uitdaging voor restaurant ‘T Nije Hemelriek was dat de website en social media outdated raakten. Zowel de website als de social media kanalen voldeden niet meer aan de uitstraling die zij wilden hebben. Ook functioneerde de website niet altijd naar behoren en was deze niet goed vindbaar. Het was dan ook voor ons de uitdaging om deze pijnpunten om te zetten naar iets om trots op te zijn.

Onze Oplossing

Onze oplossing voor de bovenstaande pijnpunten was om allereerst de website te voorzien van een strakke, vernieuwde vormgeving. De foto’s en webteksten hebben een make over gekregen waardoor ze weer aansluiten bij de gewenste uitstraling. Daarnaast hebben wij technische werkzaamheden doorgevoerd om zo de SEO score van de website te optimaliseren.

Voor de social media accounts maken wij meerdere keren per week passende posts die aansluiten bij de doelgroep van het restaurant. Door gebruik te maken van een duidelijke content kalender en een vaste vormgeving wordt herkenning bij de doelgroep gecreƫerd en is de interactie sterk toegenomen.

Het Effect

Het effect van onze werkzaamheden is dat restaurant ‘T Nije Hemelriek niet alleen een website heeft met een uitstraling waar ze trots op kunnen zijn, maar dat zij ook een goed vindbare website hebben. Daarnaast hebben zij nu ook social media kanalen met bij de doelgroep aansluitende content een een groeiende volgens base.

Wil jij jouw online uitstraling ook verbeteren? Neem dan contact met ons op en hoor wat wij voor jou kunnen betekenen.

+31 6 21300294
info@kroeze-maats.nl
De Bukakkers 20
7811 KZ, Emmen