Growing Emmen

Growing Emmen was onze eerste klant, hieronder bespreken we wat we voor de ondernemersbroedplaats hebben kunnen betekenen.

De uitdaging

Voor Growing Emmen hebben wij verschillende uitdagingen mogen ondergaan. Zowel het vergroten van de naamsbekendheid als het laten toenemen van de ondernemers community waren onderdeel van de uitdaging. Daarnaast werd er ook gefocust op het verhuren van flexwerkplekken, kantoren en vergaderzalen en hebben wij een data analyse en dashboard gemaakt om online strategieën te onderbouwen.

Onze oplossing

Onze oplossing is opgedeeld in verschillende punten, allereerst het vergroten van de naamsbekendheid. Dit hebben wij gedaan door middel van banner campagnes op regionalen websites en het draaien van Facebook advertenties. Hierdoor werd veel awareness gecreëerd. De ondernemers community hebben wij laten toenemen door middel van het draaien van campagnes op platformen waarop de doelgroep aanwezig is, namelijk LinkedIn, Facebook en Google. De ruimte verhuur hebben wij gestimuleerd door middel van een video campagne op de meest gebruikte social media kanalen en daarnaast een Google campagne. Ook hebben we een dashboard gemaakt. In dit dashboard maken we iedere maand een data analyse waaruit we Growing Emmen voorzien van een passend advies over hoe zij de website conversiegerichter in kunnen richten en welke social media strategieën zij kunnen hanteren om een betere en hechtere binding te krijgen met hun (nieuw) volgers.

Het Effect

Het effect van de campagnes is dat de naamsbekendheid van Growing Emmen binnen de regio erg is vergroot. Bijna iedere lokale ondernemer heeft inmiddels wel van Growing Emmen gehoord. Het draaien van de campagnes betreft het vergroten van de ondernemers community heeft ondersteund dat de doelstelling van wekelijks 5 nieuwe leden is behaald. Daarnaast zijn het aantal verhuurde werkplekken flink toegenomen. Ook is er een hechte community ontstaan op de social media kanalen van de broedplaats, Een mooi resultaat!