Social media beheer en advertising

Social Media

Stralende social media content of knallende advertenties? Wij kunnen het!

Wil jij stralende post op Facebook/Instagram of een grappig filmpje op TikTok voor jouw onderneming? Of liever zakelijk adverteren via LinkedIn? Het is voor ons geen probleem. Kroeze & Maats helpt je verder met social media beheer en social media advertising. We vertellen je hier dan ook graag meer over.

Social Media Beheer

Omdat veel ondernemers geen tijd, kennis of interesse hebben betreft social media is Kroeze & Maats begonnen met het beheren van socials van ondernemers. Ondertussen beheren we al lange tijd veel verschillende accounts. Wanneer we beginnen met het beheren van een account ziet dat er als volgt uit. We starten altijd met het maken van een content kalender. Hierin schrijven we allerlei concept ideeën op en houden een strakke planning aan. Zo houden we hier bij op welke dag, welk tijdstip welke uiting en welk kanaal moet worden ingezet om een bericht te uiten. Daarna gaan we bezig met het maken van de content en schrijven we de bijpassende teksten. Uiteindelijk plaatsen de content op de kanalen en analyseren wij de resultaten van de posts.

Social Media beheer en advertising Kroeze & Maats

Social Media Advertising

Naast het beheren van de socials voert Kroeze & Maats ook advertising uit. Het adverteren op de kanalen is een uitstekende manier om awareness te creëren bij jouw doelgroep of om deze aan te sturen op de aankoop van jouw product of dienst. Ieder kanaal vraagt een andere aanpak. Daarom kijken we eerst altijd welke doelgroep er bereikt moet worden en welke boodschap zij moet ontvangen. Aan de hand van deze kennis kiezen wij de geschikte kanalen en gaan we aan de slag met het opbouwen en optimaliseren van de advertentie campagnes. We blijven altijd actief bezig met het analyseren en optimaliseren van de campagnes en nemen hierbij ook graag de klant mee. Zo houden wij deze op de hoogte van de resultaten door middel van rapportages, vergaderingen en bedrijfsbezoeken.

Iets voor jou?

Wil jij ook stralende content of knallende advertentie campagnes op je social media kanalen? Dan ben je aan het juiste adres. Neem eens contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor jouw onderneming. Vergeet ook niet eens een kijkje te nemen op onze socials LinkedIn, Instagram Facebook.
+31 6 21300294
info@kroeze-maats.nl
De Bukakkers 20
7811 KZ, Emmen

Foto Kroeze & Maats kennismaking