SEA Kroeze & Maats

SEA

Bereik je doelgroep op cruciale momenten in aankoopproces door middel van SEA.

SEA is een veelgebruikte term in het online marketing landschap. Het staat voor Search Engine Advertising, oftewel het adverteren op de zoekmachines zoals Google en Bing. Als officiële partner van Google vertellen we je dan ook graag meer over de mogelijkheden van SEA.

Kroeze & Maats Google Partner SEA

Wat is SEA?

SEA staat dus voor het adverteren op zoekmachines. Er zijn veel verschillende mogelijkheden om te adverteren op de zoekmachines, denk hierbij bijvoorbeeld aan de bekendste opties zoals zoek advertenties, shopping advertenties, banner advertenties en video advertenties. Het adverteren op de zoekmachines is erg populair omdat het een relatief gemakkelijke manier is om een groot publiek te bereiken dat op zoek is naar de door jou aangeboden producten of diensten. Aangezien Google de meest gebruikte zoekmachine maken wij voornamelijk advertenties in Google Ads.

SEA Afbeelding

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Er zijn veel verschillende werkzaamheden die wij uit voeren om jouw advertentiecampagnes van een zo hoog mogelijk kwaliteitsniveau te voorzien. Zo starten wij altijd met een doelgroep onderzoek en een zoekwoorden analyse om te kijken hoe wij de doelgroep het beste kunnen bereiken. Dit kan zijn door bijvoorbeeld zoekcampagnes maar ook door banners of video’s. Wanneer er producten worden verkocht via een webshop zijn shopping campagnes juist weer een onmisbare kracht. Wanneer het voorwerk is gedaan starten wij met het bouwen en optimaliseren van de campagnes. We zullen actief verschillende testen blijven doen om een optimale campagne te creëren. Ook houden wij meermaals gesprekken met Google vertegenwoordigers om de kwaliteit van de campagnes te waarborgen. We houden onze klanten ook graag op de hoogte van de resultaten van de campagnes door middel van rapportages en bezoeken.

Iets voor jou?

Wil jij meer te weten komen over SEA of het adverteren via Google Ads? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen en ontdek welke mogelijkheden Google ads jouw bedrijf kan bieden.
+31 6 21300294
info@kroeze-maats.nl
De Bukakkers 20
7811 KZ, Emmen

Foto Kroeze & Maats kennismaking