SEO

Hoog scoren in de zoekresultaten met een SEO geoptimaliseerde website, dat wil toch iedereen?

Wat is SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimization, oftewel zoekmachineoptimalisatie. Zoekmachines hanteren honderden factoren waarmee zij websites beoordelen en rangschikken. De drie pijlers zijn techniek, content en autoriteit.

Optimaal scoren!

Bij Kroeze & Maats weten we wat het belang van goede SEO is. Wij zorgen er dan ook voor dat uw website op zoveel mogelijk factoren goed scoort. Dit doen wij door onder andere technische aanpassingen door te voeren, webteksten te optimaliseren en relevante blogs te schrijven. Start vandaag nog met de SEO optimalisatie van Kroeze & Maats. Want zeg eens eerlijk, beter scoren dan de concurrent, wie wil dat nou niet?

Optimaal scoren? Combineer met SEA!

Gebruiksvriendelijkheid

Een gebruiksvriendelijke website is van groot belang. Er is voor een gebruiker namelijk niets vervelender dan een website voorgeschoteld krijgen met lange laadtijden, knoppen die niet functioneren of een niet kloppende uitlijning van de pagina. Daarom testen wij altijd uitgebreid de functionaliteit van uw website op verschillende apparaten. Hierbij kijken we ook of de content op de verschillende landingspagina’s relevant is en of alle afbeeldingen en meta-descriptions juist zijn ingesteld. Wij helpen u graag naar een gebruiksvriendelijke website.

Hoe scoort uw site?

Het is van groot belang dat uw website technisch goed in elkaar zit. Maakt u gebruik van de juiste plug-ins, afbeeldingsformaten en bevatten de afbeeldingen alt-teksten? Kloppen alle meta-omschrijvingen en maakt u gebruik van headers? Dit zijn een aantal punten die wij bij langs lopen om er zeker van te zijn dat uw website goed in elkaar zit. Gebruik de onderstaande test en kijk hoe uw website presteert.