Richard Broekhuizen Fotografie

Voor Richard Broekhuijzen Fotografie hebben we bruidsfotografie en zakelijke fotografie mogen promoten via meerdere advertentie kanalen. Hieronder vertellen wij hier meer over.

De uitdaging

De uitdaging voor Richard Broekhuijzen Fotografie was om een aantal van zijn diensten, namelijk bruiloft fotografie en zakelijke portret foto’s, online te promoten. De voornaamste focus heeft gelegen op het promoten van de bruiloft fotografie, omdat Richard hier op dat moment de voorkeur aan gaf.

Samenwerking

Onze oplossing voor deze uitdagingen zijn opgesplitst. Allereerst onze oplossing voor het promoten van de bruiloft fotografie. Hiervoor hebben wij gekozen om promotie te maken op Instagram, Facebook en op Google Ads. Koppels die van plan waren om te trouwen in de regio Emmen kregen een advertentie te zien met hierin de uitnodiging deze onvergetelijke dag vast te leggen door Richard. Door op een combinatie in te zetten tussen social media advertenties en Google Ads hebben wij een uitstekende combinatie weten te genereren tussen push en pull marketing wat leidde in een aantal goede leads. Om de zakelijke fotografie te promoten hebben wij gekozen om advertenties uit te zetten op Google Ads en LinkedIn. Zo werden onder andere beslissingsbevoegden binnen bedrijven en organisaties getarget met de advertenties. Dit om deze aan te sporen om zakelijke portret foto’s af te nemen bij Richard. Dit heeft dan ook zijn vruchten afgeworpen en heeft geleid tot een aantal prachtige aanvragen.

Het effect

De effecten van de campagnes die wij hebben mogen draaien voor Richard zijn een groot aantal goede, kwalitatieve leads geweest waaruit Richard verschillende bruiloften heeft mogen vastleggen. Daarnaast heeft Richard schitterende portret foto’s mogen schieten voor zakelijke klanten.