LinkedIn Vacatures

Op zoek naar personeel? Leer alles over LinkedIn vacatures

Vandaag de dag is er in vrijwel elke beroepssector een groot tekort aan personeel. Een werkzoekende heeft tal van verschillende bedrijven om uit te kiezen wanneer hij op zoek is naar zijn droombaan. Hoe zorg jij als werkgever er nou voor dat jouw vacature opvalt tussen al de andere vacatures? Hoe kom jij aan geschikt personeel? In deze blog over LinkedIn vacatures lees je er alles over.

Wat zijn LinkedIn vacatures?

LinkedIn biedt de mogelijkheid aan om op het platform vacatures te plaatsen. Dit zodat een werkgever zijn ideale kandidaat kan bereiken. Het voordeel ten opzichte van andere vacature sites is dat LinkedIn de vacatures koppelt aan de potentiële kandidaten op basis van overeenkomende vaardigheden, ervaringen en doelstellingen die de kandidaat op zijn profiel heeft aangegeven. 

Voor werkgevers is LinkedIn een gemakkelijk platform om de ontvangen sollicitaties te beheren. Zo kunnen de ontvangen sollicitaties direct beoordeeld worden en wanneer de sollicitant als geschikt wordt beoordeeld zou LinkedIn de vacature aan vergelijkbare personen tonen door middel van machine learning. 

De vacatureplaatsing op LinkedIn is zowel gratis als betaald te gebruiken. Het voordeel van de betaalde optie is dat er een hogere ranking wordt verkregen tussen gelijkwaardige advertenties. De advertentie zou dus vaker en hoger vertoond worden. Hierdoor wordt er meer opvalwaarde gecreëerd en is de kans groter dat jij jouw geschikte kandidaat treft tussen de meer dan 206 miljoen Europese gebruikers. 

Voordelen

  • Kan zowel betaald als gratis gebruikt worden
  • Beheer zelf de uitgaven van jouw vacature
  • Machine learning
  • Creëer opvalwaarde tussen andere vacatures
  • 206 miljoen Europese gebruikers

Iets voor jou?

Ben jij op zoek naar personeel en wil jij starten met het plaatsen van LinkedIn vacatures? Neem vrijblijvend contact met ons op of kom eens bij ons kantoor langs voor een bak koffie en ontdek welke mogelijkheden LinkedIn vacatures te bieden heeft voor jouw bedrijf.