Over Ons foto Lars en Pascal

Over Ons

Samen blijven groeien, dat is ons doel.

Aangenaam

Aangenaam, wij zijn Pascal Kroeze & Lars Maats, twee jonge marketeers met een frisse blik op online marketing. Wij hebben ons eigen online marketing bureau, Kroeze & Maats, die zich inzet om jouw onderneming online in de picture te zetten. Of dit moet via tekstuele advertenties op Google of video advertenties op LinkedIn, het is voor ons geen probleem!

Foto Onze Samenwerking

Onze samenwerking

Onze samenwerking is voortgekomen uit een jarenlange vriendschap. Hierdoor kennen wij elkaar door dik en dun. We weten dan ook goed van elkaar waar onze sterke punten liggen en vullen elkaar aan daar waar nodig is. Dit is voor ons de factor tot succes, niet alleen zakelijk maar ook vriendschappelijk.

Ons begin en de toekomst

Wij hebben ons online marketing bureau Kroeze & Maats opgericht met als doel ondernemers ondersteunen bij het op de kaart zetten van hun onderneming. Het idee om het online marketing bureau Kroeze & Maats op te richten is tijdens onze studententijd ontstaan. Tijdens onze studie hebben wij de onderneming opgericht en inmiddels hebben wij beide al enige tijd onze diploma in handen en kunnen wij ons vol focussen op de onderneming.

Wat wij willen bereiken in de toekomst? Heel simpel, samen met onze klanten doorgroeien tot het grootste online marketing bureau van Drenthe.

Foto Lars en Pascal

Een keer kennismaken?

Neem dan contact met ons op!
+31 6 21300294
info@kroeze-maats.nl
De Bukakkers 20
7811 KZ, Emmen

Foto Kroeze & Maats kennismaking